Nagelstyliste Claudia Wittelings

Nagelstyliste Claudia Wittelings is een Nagelstudio gelegen aan Pergamijndonk 48 in Maastricht.

Meer informatie over Nagelstyliste Claudia Wittelings in Maastricht

Dit is een introductie van de website van Claudia Wittelings, een nagelstyliste, schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze is in 2004 begonnen met haar eigen salon aan huis en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in nagels/kunstnagels. Ze heeft al verschillende certificaten behaald en heeft ook meegedaan aan wedstrijden, waarmee ze verschillende podiumplekken heeft behaald. Claudia is op 11 november 2018 Nederlands kampioen French Manicure geworden. Ze biedt ook lessen aan en heeft haar salon uitgebreid met het geven van diverse lessen, waaronder perfectietraining. Op haar website kun je meer informatie vinden over haar werk en kun je contact met haar opnemen voor vragen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Nagelstyliste Claudia Wittelings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstyliste Claudia Wittelings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstyliste Claudia Wittelings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstyliste Claudia Wittelings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Nagelstyliste Claudia Wittelings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstyliste Claudia Wittelings

Bezoekers bekeken ook