Home > VVV Maastricht richt zich niet alleen op nu maar ook op de toekomst

VVV Maastricht richt zich niet alleen op nu maar ook op de toekomst

mrt 22, 2016 | Maregio

In Rebelle aan de Kesselskade presenteerde VVV Maastricht maandagmiddag haar marketingplannen voor de nabije toekomst.


 

In Rebelle aan de Kesselskade presenteerde VVV Maastricht maandagmiddag haar marketingplannen voor de nabije toekomst.

Maastricht werd onlangs nog door Zoover uitgeroepen tot de nummer 1 stad van Nederland voor het maken van een stedentrip. Het VVV Maastricht is natuurlijk trots op deze uitverkiezing, maar gaat niet op haar lauweren rusten, dat bleek wel uit de plannen die directeur Lars Flinkerbusch het publiek, waarin vele ondernemers uit het Maastrichtse, voorschotelde tijdens een bijzondere presentatie.

“We moeten datgene waarin we goed zijn niet alleen behouden en verbeteren, maar we moeten ook zorgen dat we er iets aan kunnen toevoegen. Maastricht willen we neerzetten als een stad die oud en nieuw en onwaarschijnlijk en spannend met elkaar verbindt. Een stad met een bourgondische inslag, de meest on-Nederlandse stad van het land met al haar tradities, maar Maastricht is ook de stad van de wereldberoemde kweekburger, de stad van het nieuwe Sphinxkwartier. Stilstaan is terrein verliezen dus achteruitgaan en wij willen vooruit de toekomst tegemoet en zullen alle zeilen bijzetten om samen met al onze partners hieraan te werken”, aldus Flinkerbusch.

Ondanks dat vrijwel alle informatie voor Maastricht bezoekers online te vinden is, blijkt toch dat de VVV winkel in Maastricht de plek is waar men binnenloopt om te ontdekken wat er allemaal in deze stad te doen is. In 2015 brachten ruim 400.000 mensen een bezoek aan de VVV winkel en dat de service en het enthousiasme van de medewerkers gewaardeerd wordt blijkt wel uit de score die de winkel van haar publiek kreeg namelijk een 8,3.

De VVV winkel moet de startplek gaan worden voor allerlei activiteiten binnen, maar ook buiten Maastricht en ondergaat binnenkort een metamorfose om het publiek nog beter van dienst te kunnen zijn.

Tevens gaat VVV Maastricht het land in (VVV Maastricht komt naar je toe deze zomer) om te flyeren, echter niet met alleen met folders maar ook met kleine vlaaitjes, om mensen in heel het land warm te maken voor een bezoek aan Maastricht.