Home > Beleef de geschiedenis van Zuid-Amerika in Maastricht

Beleef de geschiedenis van Zuid-Amerika in Maastricht

okt 4, 2016 | Maregio

Oktober is weer de Maand van de Geschiedenis waar geschiedenis- en boekenliefhebbers allerlei evenementen organiseren door het hele land.


 

Oktober is weer de Maand van de Geschiedenis waar geschiedenis- en boekenliefhebbers allerlei evenementen organiseren door het hele land. 

Eten met een verhaal: dat is de gedachte achter Historie & Culinair op zondag 9 oktober aanstaande in Stayokay aan de Maasboulevard 101 in Maastricht. Bezoekers genieten van een speciaal driegangenmenu naar de beste tradities uit de Zuid-Amerikaanse keuken. Het interessante verhaal gaat over de geschiedenis van Zuid-Amerika en wordt verteld door historisch schrijver Wim Kamerbeek waarbij ook fotomateriaal getoond wordt. Door uw deelname aan dit evenement steunt u ook stichting Mama Allice en vele kansarme straatkinderen in Peru. 

BorGottis verzorgt Zuid-Amerikaanse smaakreizen in Nederland. Proef de keuken van Argentinië, Chili, Peru en Brazilië tijdens Historie & Culinair in Maastricht. Heerlijke, onweerstaanbare vlees- en vegetarische gerechten bereid volgens traditionele recepten in combinatie met wijnen en dranken uit Zuid-Amerika.  

Wim Kamerbeek is schrijver van drie boeken over Zuid-Amerika, heeft jarenlang in het continent gewoond en spreekt vloeiend Spaans. Hij geeft vaak lezingen en voordrachten over Zuid-Amerika. 

De Historie & Culinair dineravond vindt plaats op zondag 9 oktober vanaf 17:00 uur. De prijs voor het speciale driegangenmenu is € 25,- inclusief welkomstdrankje. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel via www.historieculinair.nl. 

Voor meer informatie: www.maandvandegeschiedenis.nl