Home > Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers zoekt Stadsprins

Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers zoekt Stadsprins

sep 1, 2017 | Maregio

Namens het ‘Volk vaan Mestreech’ is Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers op zoek naar dé nieuwe Stadsprins voor het jaar 2018. Wie wordt onderdeel van de geschiedenis van Maastricht en gaat Groet Mestreech in 2018 voor als 72e Stadsprins?


Namens het ‘Volk vaan Mestreech’ is Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers op zoek naar dé nieuwe Stadsprins voor het jaar 2018. Wie wordt onderdeel van de geschiedenis van Maastricht en gaat Groet Mestreech in 2018 voor als 72e Stadsprins? 

Vacature:

 

Stadsprins Maastricht (ruim 4 weken, 24 uur per dag)

 

Functieomschrijving

Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers zoekt een enthousiaste ‘voortrekker’, een jonge man tussen de 30 en 45 jaar met gevoel voor humor. Daarnaast moet onze droom kandidaat een aimabel persoon zijn, sociaalvaardig en tussen alle soorten Maastrichtenaren kunnen staan, uit alle lagen van de Maastrichtse samenleving. Ook moet ‘Ziene Hoege Hoeglöstegheid’ aantoonbaar beschikken over vaardigheid in het Maastrichts dialect, woonachtig zijn in Maastricht (adres later, tijdelijk, te benoemen als ‘Prinselek Peies’). Onze stadsprins 2018 moet ook een echte carnavalsvierder zijn en beschikken over de ‘Mestreechter Geis’. 

Ons aanbod:

– Een aanstelling van ruim vier weken, van zondag 14 januari 2018 tot en met dinsdag 13 februari 00:00 uur (geen verlenging mogelijk)

– prinsheerlijk gevoel

– Prettige werkomgeving met zo’n 30 volgers, genoemd Tempeleers

– Ruim 122 duizend enthousiaste ‘volgers’  (Volk vaan Mestreech)

– Meer dan 200 leuke en ontroerende werkbezoeken aan verenigingen, instellingen, ziekenhuis en festiviteiten.

– privévervoer met chauffeur  

Uw reactie:

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we niet zitten te wachten op uw rechtstreekse reactie, maar wel op de reactie van mensen uit uw omgeving. Denkt u te weten wie aan het geschetste profiel voldoet en heeft u onze droom kandidaat voor ogen? Vul dan voor 1 november 2017 het aanmeldformulier in en stuur deze, met een zo compleet mogelijk motivatie en bij voorkeur voorzien van enkele representatieve foto’s op naar Sikkertaris Ginneraol, Tempeleer Nico Kempeners via sikkertaris-ginneraol@tempeleers.nl of per post: Tempeleers Mestreech, t.a.v. Sikkertaris Ginneraol Nico Kempeners, Maastrichterlaan 80, 6241 JB Bunde. 

Het formulier kunt u vanaf 1 september 2017 downloaden via www.tempeleers.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet gewenst.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­