Home > Heeft uw auto ook een fijne vakantie gehad?

Heeft uw auto ook een fijne vakantie gehad?

sep 14, 2017 | Maregio

U heeft er waarschijnlijk een welverdiende vakantie opzitten. Maar geldt dat ook voor uw auto? Wat voor u vaak een moment van rust is, is voor uw auto juist hard werken. Het is voor u ‘lekker naar het zuiden’ maar voor de auto zijn het veel intensieve kilometers, met volle bepakking onder hoge temperaturen. Dat is een behoorlijke belasting voor banden, motor, remmen maar ook bijvoorbeeld de airco.

Premio houdt rekening met uw auto. Daarom loopt de vakantiecampagne ook t/m september. Dat geeft u de mogelijkheid om ook uw auto in het zonnetje te zetten. Tijdens de zomer lopen er interessante acties op banden, accesoires en onderhoud. Wat denkt u van een tankkaart bij een set banden of een aircocheck en onderhoudsbeurt voor een aangepast tarief? En als u uw auto echt wil verwennen, dan zijn de velgenacties wellicht een uitkomst. Laat u zich informeren en verrassen door Premio.

Janik Jamrozik is al sinds 1978 actief als dé bandenspecialist van Beek en omstreken. Sinds 2016 bieden ze als Premio Jamrozik nog meer mogelijkheden om uw rijplezier te vergroten. En ook met de volgende generatie Jamrozik (Bjorn en Sven) aan het stuur kunt u op ze blijven rekenen.

Premio staat garant voor kwaliteit in banden- en volledige autoservice. Wat betekent dat in de praktijk? Bijvoorbeeld dat u bij elk bezoek een gratis Premio Veiligheidscheck ontvangt, altijd met de nieuwste kennis en technieken. Of u nu langskomt voor een APK, een bandenwissel, een airco-service of een grote onderhoudsbeurt, Premio doet er alles aan om uw rijplezier te vergroten. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij Premio Jamrozik!

Bezoek www.premio-jamrozik.nl voor alle lopende acties of voor meer informatie.

Wethouder Sangersstraat 47b

6191 NA Beek

info@jamrozik.nl

046-437 68 28