Home > Let’s Catch Up een nieuw maandelijks Engelstalig infotainment programma

Let’s Catch Up een nieuw maandelijks Engelstalig infotainment programma

sep 22, 2017 | Maregio

Onder de naam Let’s Catch Up start op donderdag 28 september in Maastricht een nieuw maandelijks Engelstalig programma, voor iedereen die internationaal georiënteerd is.


Onder de naam Let’s Catch Up start op donderdag 28 september in Maastricht een nieuw maandelijks Engelstalig programma, voor iedereen die internationaal georiënteerd is.

Let’s Catch Up is een samenwerking tussen Holland Expat Center South, Knowledge Center for International Staff (Universiteit Maastricht), Centre Céramique, Theater aan het Vrijthof, Lumière Cinema en Bonnefantenmuseum.

Special guests tijdens deze eerste editie zijn de burgemeester van Maastricht, mevrouw Annemarie Penn-te Strake en de onlangs aangetreden HR directeur van de Universiteit Maastricht, de heer Antoon Vugts.

Sinds april 2011 faciliteren het Holland Expat Center South en het Knowledge Centre for International Staff (UM) een maandelijkse Meet&Greet voor internationale kenniswerkers die wonen en/of werken in de regio. Deze Meet&Greet is steeds op de laatste donderdag van de maand bij Café Zuid, op Plein 1992. Met de input van de internationale deelnemers wordt er na 6 jaar een nieuwe formule gelanceerd die de huidige Meet&Greet gaat aflossen.

Let’s Catch Up is deze nieuwe formule en zal vanaf donderdag 28 september op een maandelijks wisselende locatie plaatsvinden. Het combineert de Meet&Greet met een vooruitblik naar wat er de komende maand op het programma staat in het rijke culturele leven in de regio Maastricht en is voor iedereen toegankelijk.

Ontmoet internationals en laat je informeren via een divers programma waarin interviews, presentaties, previews worden afgewisseld met muzikale intermezzi. De presentatie is in handen van Esther de Koning en na afloop wordt er nagepraat en geborreld. De eerste editie is donderdag 28 september in Centre Céramique, Plein 1992 Maastricht.

Wat: Let’s Catch Up

Wanneer: Iedere laatste donderdag van de maand vanaf 18:00 uur

Waar: Iedere maand een andere locatie

Voor: Iedereen die geïnteresseerd is in wat er in deze internationale regio te doen is