Home > Sinterklaas vult samen met De gelaarsde Kat laarsjes in Theater aan het Vrijthof

Sinterklaas vult samen met De gelaarsde Kat laarsjes in Theater aan het Vrijthof

nov 22, 2017 | Maregio

In Theater aan het Vrijthof vullen De gelaarsde Kat en Sinterklaas dit jaar samen laarsjes en worden vrijkaarten verloot voor Eftelingmusical De gelaarsde Kat.


In Theater aan het Vrijthof vullen De gelaarsde Kat en Sinterklaas dit jaar samen laarsjes en worden vrijkaarten verloot voor Eftelingmusical De gelaarsde Kat.

Sinterklaas is afgelopen zaterdag, 18 november, aangekomen in ons koude landje. De goedheiligman zal dit jaar in Maastricht samen met De gelaarsde Kat alle laarsjes die in Theater aan het Vrijthof gezet worden, vullen met een mooi Efteling-cadeautje. De kinderen die hun laars hebben gezet maken bovendien kans op mooie prijzen! Onder alle laarsjes worden namelijk 4x 4 vrijkaarten voor de Eftelingmusical De gelaarsde Kat en 4x een meet & greet met de gelaarsde Kat verloot!

Zet je laarsje in Theater aan het Vrijthof

Vanaf vandaag mogen alle kinderen in Theater aan het Vrijthof hun eigen of geknutselde laarsje komen zetten. Op 1 december zullen de laarsjes gevuld worden met een mooi pakje, waarna de kinderen hun laarsjes en cadeautjes weer mogen komen ophalen. Sommige kinderen krijgen een extra groot cadeau. Onder de laarsjes worden namelijk 4x 4 vrijkaarten voor de Eftelingmusical De gelaarsde Kat en 4x een meet & greet met de echte gelaarsde Kat verloot.

Efteling brengt Maastricht nog meer magie in decembermaand

Elk jaar komt Efteling Theaterproducties naar Theater aan het Vrijthof om tijdens de decembermaand Maastricht extra magisch te maken. Zo bracht Efteling Theaterproducties vorig jaar tijdens de kerstvakantie de magische musical Pinokkio naar Maastricht. Dit jaar is het de beurt aan de nieuwe sprookjesmusical De gelaarsde Kat. Vanuit het prachtig verlichte Magisch Maastricht, reis je samen met de Kat naar een sprookjeswereld vol kattenkwaad.

Maastrichtse kinderen te zien in musical

De titelrol van deze sprookjesmusical is in handen van Marcel Visscher, bekend van onder andere Beauty and the Beast en Moeder, ik wil bij de Revue. Theater aan het Vrijthof en de Efteling hebben kinderen tussen 6 en 12 jaar oud gezocht en gevonden die graag een keer wilden meespelen in een echte musical. Voor 40 kinderen gaat deze droom nu uitkomen! Tijdens de voorstelling in Theater aan het Vrijthof zullen namelijk per dag 20 kinderen uit Maastricht en omgeving als katjes naast Visscher te zien zijn op het podium.

De gelaarsde Kat  –  Efteling Theaterproducties

Vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2017 – 13.30 en 16.00 uur

Prijs: volwassenen € 16 en kinderen € 14 (inclusief gerechtjes)

Locatie: Theater aan het Vrijthof

Informatie en tickets: www.theateraanhetvrijthof.nl/gelaarsdekat