Home > ’t Groet Mestreechs Dictee georganiseerd door Veldeke Krink Mestreech

’t Groet Mestreechs Dictee georganiseerd door Veldeke Krink Mestreech

apr 5, 2018 | Maregio

Doe zondag 8 april van 11.00 – 12.00 uur mee aan ’t Groet Mestreechs Dictee! Met vrienden, familie, collega’s of alleen!


Doe zondag 8 april van 11.00 – 12.00 uur mee aan ’t Groet Mestreechs Dictee! Met vrienden, familie, collega’s of alleen!

Iedereen kan gratis meedoen aan ‘Groet Mestreechs Dictee’ dat al voor de 15e keer plaatsvindt in Centre Céramique. Winnen zou uiteraard leuk zijn, maar het plezier en de interesse in het dialect staan voorop! Bang om te veel fouten te maken? Neem dan deel ‘veur spek en boene’ en leer zo in het ‘Mestreechs’ te schrijven. Of meld je samen met vrienden, collega’s of familie aan als groep (minimaal 3 personen).

Om de basis van het geschreven Maastrichts onder de knie te krijgen zijn op de website www.mestreechsdictee.nl  handige spellingtips te vinden. Ook op de Facebookpagina van Veldeke Krink Mestreech worden regelmatig tips geplaatst die ideaal zijn om te gebruiken bij de voorbereiding.

Meer achtergrondinformatie over onze eigen ‘Mestreechter Taol’ is te vinden op www.mestreechtertaol.nl . Aanmelden en meer informatie: www.mestreechsdictee.nl