Home > Common Chorale zoekt zangers en zangeressen die van zingen én lekker eten houden

Common Chorale zoekt zangers en zangeressen die van zingen én lekker eten houden

okt 17, 2018 | Maregio

Gezocht: zangers en zangeressen die van zingen én lekker eten houden. Voor wie? Iedereen in Maastricht, uit elke wijk, van alle leeftijden en achtergrond.


Gezocht: zangers en zangeressen die van zingen én lekker eten houden. Voor wie? Iedereen in Maastricht, uit elke wijk, van alle leeftijden en achtergrond.

Voor een op te richten community koor dat zal optreden in een aantal concerten vlak voor de kerstdagen zoeken muziektheatermakers van Het Geluid Maastricht zangers en zangeressen.

Altijd al eens willen werken met professionele regisseurs en een internationale opera zangcoach? Of wil je iemand opgeven die goed kan zingen? Vind je meedoen aan een voorstelling over armoede en welvaartsverdeling belangrijk? Heb je het zelf weleens met minder moeten doen of wil je stem laten horen voor en met anderen?

Het ‘Common Chorale’ project bied je een prachtige ervaring onder leiding van dirigente en internationaal opera coach Kirsten Schötteldreier, regisseurs Gable Roelofsen en Romy Roelofsen (winnaars Prins Bernhard Cultuurfonds inspiratieprijs Limburg 2015) en een heel team aan pianisten en begeleiders die je zangproces zullen ondersteunen.

We werken toe naar een bijzonder concert dat heel Maastricht zal raken.

Wanneer:

uitvoeringen op 20, 21, 22 en 23 december 2018

Selectie:

In Maastricht op vrijdag 19, zaterdag 20 en vrijdag 26 oktober 2018, (15 min op zelf gekozen tijd)

Opgeven:

commonchorale@gmail.com  of bel/app/sms Romy Roelofsen via 06-40743603

Bij deelname ontvangt iedereen 10x dinerbon in te wisselen bij Vorkje Prikken.