Home > Inschrijving voor 4e editie van de Night Light Run geopend

Inschrijving voor 4e editie van de Night Light Run geopend

nov 14, 2018 | Maregio

De 4e editie van de Night Light Run vindt plaats op donderdag 27 december 2018. Samen het jaar sportief afsluiten en dat ook nog eens voor het goede doel.


De 4e editie van de Night Light Run vindt plaats op donderdag 27 december 2018. Samen het jaar sportief afsluiten en dat ook nog eens voor het goede doel.

De Night Light Run heeft een uniek parcours van 7 of 14 km met leuke opdrachten door de binnenstad van Maastricht. Na afloop zal de muziek harder worden gezet en komen de lopers bij elkaar wat zorgt voor een gezellig feest. Deelnemers lopen in groepen aan een touw van 10 tot 20 personen naar verschillende locaties in de binnenstad.

Dit jaar wordt geld ingezameld voor kinderen die graag met sport bezig zijn maar ook een steuntje in de rug nodig hebben. Te denken valt aan tenues voor een voetbalclub, organiseren van een sportieve middag voor kinderen en ouders, extra begeleiding voor sporttalenten etc. De organisatie van de Night Light Run wil dit bewerkstelligen door middel van de Training Maastricht Foundation. Zo kan men direct het geld inzetten waar het nodig is.

Waar: Stay Okay

Wat gaan we doen:  Looproute door de binnenstad van Maastricht.

Afstand:  Je kunt je inschrijven voor twee afstanden (7km en 14km)

Route: Vertrekpunt: Stayokay Maastricht

Pitstop; Darq Maastricht

Pitstop; Mabi City Centre Hotel

Pitstop; The Student Hotel

Pitstop; Vers.

Eindpunt: Stayokay Maastricht

Wat kost het:

Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon voor 7 km en €12,50 voor 14 km.

Bedrijven krijgen de kans om een touw te sponsoren. Je kunt dan met jouw bedrijventeam deelnemen aan de run met max. 20 deelnemers per touw.  De kosten hiervan bedragen €300,-.

Deelname aan deze run is op eigen risico.

Inschrijven kan via: https://www.trainingmaastrichtfoundation.com/tickets-night-light-run/