Home > Feestelijke opening Blokker Brusselse Poort in Maastricht

Feestelijke opening Blokker Brusselse Poort in Maastricht

nov 20, 2018 | Maregio

Blokker blijft verbeteren en heeft nu écht alles in huis. De winkel aan de Brusselse Poort 14 vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij.


Blokker blijft verbeteren en heeft nu écht alles in huis. De winkel aan de Brusselse Poort 14 vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij.

Zo kunnen klanten vanaf vrijdag bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere sfeer door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan. En speelgoed en baby krijgen ieder hun eigen ‘wereld’.

Openingsfeestje

Bedrijfsleidster Ellen Palland: “Komende vrijdag 23 november kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we hen met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is”.