Home > Pragmatics start 2019 onder de vleugels van Ralph Vanwersch en Roger Willems

Pragmatics start 2019 onder de vleugels van Ralph Vanwersch en Roger Willems

dec 29, 2018 | Maregio

Pragmatics start 2019 onder leiding van een nieuw samengesteld managementteam.


Pragmatics start 2019 onder leiding van een nieuw samengesteld managementteam.

Op 20 december jongstleden heeft Arthur Pechholt als mededirecteur en mede-eigenaar afscheid genomen van Pragmatics. Zijn taken worden overgenomen door Ralph Vanwersch en Roger Willems, die vanaf dat moment samen het roer volledig hebben overgenomen.

In 2010 legde Arthur Pechholt samen met Roger Willems de basis voor Pragmatics. Later werd het team versterkt door Ralph Vanwersch en hebben zij gezamenlijk Pragmatics gebracht naar waar het bedrijf nu staat. Na diverse gesprekken en in goed overleg heeft Arthur besloten na acht jaar afscheid te nemen van Pragmatics. Hij gaat zich richten op zijn andere bedrijven en meer tijd doorbrengen met zijn familie.

De taken van Arthur worden verdeeld tussen Ralph en Roger, zodat de dagelijkse operatie als vanouds doordraait. Natuurlijk heeft de directie ook nieuwe plannen voor de toekomst van Pragmatics. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de komende jaren vele successen zullen volgen, zowel voor ons team als voor onze klanten. Wij zijn blij met de mogelijkheden die zich nu voordoen en de kans om Pragmatics nóg beter te maken. Wij zullen de prettige samenwerking met onze klanten én consultants voortzetten en danken hen voor het vertrouwen. Samen zullen we de doelstellingen en ambities van Pragmatics waar maken en verheugen ons dan ook enorm op het nieuwe jaar!”, aldus Ralph en Roger.

Pragmatics heeft vestigingen in Maastricht en Eindhoven.