Home > Zomercampagne ‘Elke Beweging telt!’ start op duurzame dinsdag 11 juni

Zomercampagne ‘Elke Beweging telt!’ start op duurzame dinsdag 11 juni

jun 6, 2019 | Maregio

Deze zomer daagt Maastricht Bereikbaar reizigers uit mee te doen voor een goed bereikbare stad en minder CO2-uitstoot. Want ‘Elke beweging telt’.

Deze zomer daagt Maastricht Bereikbaar reizigers uit mee te doen voor een goed bereikbare stad en minder CO2-uitstoot. Want ‘Elke beweging telt’.

‘Tel’ jij ook mee met minder kilometers in de file? Met een parkeerplek buiten het centrum? Met de juiste bandenspanning van je eigen auto? Met de trein of op de pedalen? Doe je mee, dan maak je bovendien kans op leuke prijzen.

Startlocaties

Op duurzame dinsdag 11 juni wordt gestart met de zomercampagne in Randwyck bij verschillende werkgevers die zich bij Maastricht Bereikbaar hebben aangesloten, zoals WML, Mercedes-Benz, Bonnefantenmuseum, Provincie Limburg en Servatius. Medewerkers van deze werkgevers die op fiets naar het werk komen, krijgen een unieke wincode. Ook bij de bushaltes op de Randwycksingel ter hoogte van Mercedes Benz en op de Avenue Céramique ter hoogte van het Bonnefantenmuseum delen we wincodes uit aan reizigers die de bus nemen, op de fiets zitten of lopend naar het werk gaan.

Tel mee voor prijzen

Er valt heel wat te winnen! Van een e-bike ter waarde van € 2.500, € 200 OV-tegoed, een activity watch met stappenteller, een maandabonnement voor P+R Maastricht Noord tot een cadeaubon van Bever.

Check jouw prijs

In de maanden juni, juli en augustus delen we op meerdere locaties in Zuid-Limburg wincodes uit aan fietsers en OV-reizigers en nodigen ze daarmee uit om mee te doen met de zomercampagne. Heb je een wincode ontvangen? Check jouw prijs via de website www.maastrichtbereikbaar.nl/ebt. Tot 21 augustus kun je verkregen wincodes verzilveren. De loting van de prijzen volgt eind augustus. Meedoen kan maximaal vijf keer.

Volg ons

Houd de website ook in de gaten voor alle actuele acties rondom de zomercampagne.