Home > Philippe Geubels-fans kunnen opnames tv-programma bijwonen

Philippe Geubels-fans kunnen opnames tv-programma bijwonen

aug 28, 2019 | Maregio

In Antwerpen worden op dinsdag 10 september opnames gemaakt voor het programma Is er een Dokter in de Zaal van Philippe Geubels en daar kunt u bij zijn.

In Antwerpen worden op dinsdag 10 september opnames gemaakt voor het programma Is er een Dokter in de Zaal van Philippe Geubels en daar kunt u bij zijn.

Philippe Geubels debuteerde in 2012 in Theater aan het Vrijthof en bracht vier jaar later ook zijn tweede show naar Maastricht. Daarna bleef het relatief stil, want Geubels besloot zich te gaan richten op televisiewerk. Bezoekers van Theater aan het Vrijthof krijgen nu alsnog de kans om de Belgische top-comedian in levenden lijve aan het werk te zien. In Antwerpen worden op dinsdag 10 september opnames gemaakt voor het programma Is er een Dokter in de Zaal. In deze komische panelshow bespreekt Philippe Geubels samen met zijn gasten de vele facetten van onze gezondheid. Een onderwerp waarover genoeg te zeggen valt, maar vooral ook goed om gelachen mag worden. Theater aan het Vrijthof biedt bezoekers een speciaal arrangement aan, inclusief busvervoer, om aanwezig te zijn bij deze opnames. Er zijn vijftig kaarten beschikbaar voor €10 per stuk. De kaartverkoop start vandaag, woensdag 28 augustus om 12.00 uur. Op=Op.

Geubels van cabaretgrootheid naar televisiester

Philippe Geubels stond in 2006 voor het eerst op het Belgische comedy-podium en wist al snel de harten van het Vlaamse publiek te veroveren. In 2013 waagde hij de overstap over de landsgrenzen met Made in Belgium. Het bleek een schot in de roos. Vier jaar later bracht hij ook zijn tweede show Bedankt voor alles naar de Nederlandse theaters en stond hij samen met Gabbers Jandino Asporaat, Roué Verveer en Guido Weijers in de ZiggoDome. Geubels besloot zich vooral te gaan richten op televisiewerk, het medium waarop hij inmiddels niet meer weg te denken is. Door het succes van zijn televisiecarrière hoeft Geubels niet gemist te worden. Philippe Geubels biedt bezoekers van Theater aan het Vrijthof de mogelijkheid om tv-opnames bij te wonen van zijn nieuwe televisieprogramma Is er een Dokter in de Zaal.

Aanwezig zijn bij opnames nieuwe televisieshow van Philippe Geubels

Op dinsdag 10 september kunnen bezoekers van Theater aan het Vrijthof de opnames bijwonen  van Is er een Dokter in de Zaal, het nieuwe televisieprogramma van Philippe Geubels. De bezoekers worden om 13.30 uur met een bus vanaf Theater aan het Vrijthof naar de opnamestudio in Lint, België, gebracht. Hier wonen geïnteresseerden de televisieshow bij, die om 16.00 uur begint. Na afloop worden bezoekers met de bus weer terug naar het Vrijthof gebracht.

Is er een Dokter in de Zaal

Is er een Dokter in de Zaal is een komische panelshow waarin Philippe Geubels samen met zijn gasten de vele facetten van onze gezondheid bespreekt. Een onderwerp waar genoeg over te zeggen valt, maar vooral ook goed om gelachen mag worden. Want dat is tenslotte gezond. Hebben de comedians en bekende Nederlanders niet het juiste antwoord paraat? Geen nood, want gelukkig is er een Dokter in de Zaal! De televisieshow zal zowel op de Nederlandse als Belgische televisie worden uitgezonden.

Algemene informatie

Start kaartverkoop: woensdag 28 augustus, 12.00 uur

Tv-opname ‘Is er een Dokter in de Zaal’ (busreis naar Antwerpen) – Philippe Geubels

Datum:  dinsdag 10 september 2019

Tijdstip vertrek bus: 13.45 uur

Toegangsprijs: € 10,00

Aantal tickets: 50, op=op

 

Programma bezoek aan tv-opname ‘Is er een Dokter in de Zaal’

 

Bezoekers worden met een bus opgehaald vanaf Theater aan het Vrijthof.

Verzamelen: 13.30 uur

Vertrek: 13.45 uur

Opname 16.00 uur

Terug bij Theater aan het vrijthof: circa 19.30/20.00 uur

Kaartverkoop: www.theateraanhetvrijthof.nl