Home > The Student Hotel, Les Tables & Maastricht Culinair nieuwe partners van de Maastricht Awards

The Student Hotel, Les Tables & Maastricht Culinair nieuwe partners van de Maastricht Awards

sep 11, 2019 | Maregio

De samenwerking tussen de Maastricht Awards (gemeente Maastricht), The Student Hotel en Les Tables & Maastricht Culinair heeft onlangs vorm gekregen.

De samenwerking tussen de Maastricht Awards (gemeente Maastricht), The Student Hotel en Les Tables & Maastricht Culinair heeft onlangs vorm gekregen.

Zo hebben de culinaire belangenorganisaties Les Tables en Maastricht Culinair gezamenlijk de Maastricht Hospitality Award, en heeft The Student Hotel de Maastricht Business Take-off Award geadopteerd. De Rabobank is als hoofdsponsor aan de awards verbonden, specifiek aan de Rabo Made in Maastricht Award. Het toetreden van de nieuwe partners tot de Maastricht Awards zorgt voor een versteviging van de doelstelling van de Maastricht Awards: opvallend ondernemerschap belonen en de economische bijdrage die zij leveren aan de stad en de regio belichten. De organisatie van de Maastricht Awards streeft ernaar het aantal partners jaarlijks uit te breiden.

Op 25 november 2019 worden in het Stadhuis van Maastricht tijdens een feestelijke bijeenkomst 3 awards uitgereikt. De Rabo Made in Maastricht Award voor dat economisch succesvolle Maastrichtse bedrijf dat met ideeën, ontwerpen, producten of diensten of met een bedrijfsconcept, een visitekaartje voor de stad afgeeft. De Maastricht Business Take-off Award voor de ondernemende student/jonge ondernemer tot 30 jaar die uitblinkt in vernieuwende en succesvolle bedrijfsconcepten en/of slim inspeelt op vragen in de markt. En de Maastricht Hospitality Award voor de meest gastvrije ondernemer van Maastricht in de retail-, horeca- en dienstensector. Genomineerden worden vooraf in het zonnetje gezet en winnaars ontvangen, als ambassadeur voor de stad Maastricht, naast de eer en erkenning een mooie award, en verder een coachingstraject, een professionele promovideo en de nodige pr voor hun bedrijf.

De campagne om je online als ondernemer aan te melden of een andere ondernemer te nomineren is in volle gang. Op 15 oktober a.s. sluit de aanmeldingsperiode en zal een gerenommeerde jury bestaande uit voorzitter Lou Nelissen (directeur Bedrijven Rabobank), Pascal Starren (winnaar 2018, Eigenaar Plusmarkt Heugem), Laura Nieboer (winnaar 2018, eigenaar/oprichter Innowastion), Rob van Leen (Chief innovation, Officer Member Executive Committee DSM), Bouwien Janssen (Director development & alumni relations. Director of University Fund Limburg UM), Jan Jansen (European Operations Optimization Manager Sibelco / COE Leader Energy en bestuurslid van de Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht), Ad Smits (Faculteitsdirecteur / Dean Zuyd University), Dave van der Pol (Director The Student Hotel) en Ester Paulus-Maalsté (Store manager de Bijenkorf Maastricht), zich buigen over de vraag wie dit jaar de awards verdienen. Bij de toekenning van de Maastricht Awards wordt onder meer gelet op het belang van een bedrijf voor Maastricht en omstreken, de (groei van de) werkgelegenheid, circulair ondernemerschap, het ambitieniveau van de ondernemer, de innovatie, het onderscheidend vermogen van de onderneming en de service aan klanten.

Aanmelden kan nog tot 15 oktober. Meer informatie: www.maastrichtawards.nl.