Home > Jan Lammers overhandigt cheque van € 30.400 aan ‘Make a Wish’ tijdens Preview Night InterClassics Maastricht

Jan Lammers overhandigt cheque van € 30.400 aan ‘Make a Wish’ tijdens Preview Night InterClassics Maastricht

jan 17, 2020 | Maregio

Traditiegetrouw vond aan de vooravond van InterClassics Maastricht, op woensdag 15 januari 2020, de Preview Night plaats. Het diner werd verzorgd door niemand minder dan tweesterren chef Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindehof in Nuenen, onlangs verkozen tot chef van het jaar 2020 door Gault Millau.

Traditiegetrouw vond aan de vooravond van InterClassics Maastricht, op woensdag 15 januari 2020, de Preview Night plaats. Het diner werd verzorgd door niemand minder dan tweesterren chef Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindehof in Nuenen, onlangs verkozen tot chef van het jaar 2020 door Gault Millau. 

Diverse sponsoren en partners stelden mooie prijzen ter beschikking die vervolgens verloot werden onder de donateurs. Het totaalbedrag van € 30.400 komt volledig ten goede van stichting ‘Make a Wish’. De cheque werd onder andere overhandigd door Nederlands Autocoureur, Jan Lammers aan NOS sportpresentator én ‘Make a Wish’ ambassadeur, Sjoerd van Ramshorst. De komende dagen, 16 t/m 19 januari 2020, kunnen de bezoekers mooie herinneringen ophalen aan de meest memorabele automerken en hun epische designs uit het verleden, in MECC Maastricht. ‘Forgotten Classics’ is het thema van de 27ste editie van InterClassics Maastricht die inmiddels behoort tot de top van de Europese oldtimerbeurzen. Naast de 24 ‘vergeten klassiekers’ is er een groot aanbod van meer dan 800 oldtimers én youngtimers die te bewonderen zijn én te koop worden aangeboden. Diverse merkenclubs geven acte de presence, klassiekers uit allerlei prijscategorieën gaan onder de hamer en zal de eerste editie van Sim Formula Europe plaatsvinden. Dit evenement, dat gelijktijdig met de beurs zal plaatsvinden, biedt een enerverende ervaring en schetst een beeld over de wereld van esports en simracing door middel van spannende races met Europa’s beste simracers die live op het podium tegen elkaar zullen racen. 

Make a Wish 

InterClassics Maastricht steunt ieder jaar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor ‘Make a Wish’ Nederland; elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. ‘Make a Wish’ Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt, en vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door hun allerliefste wens te laten uitkomen. 

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht behoort met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten inmiddels tot de de top van de Europese oldtimerbeurzen. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl