Olivia's Maastricht

Olivia's Maastricht is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Markt 15 in Maastricht.

Meer informatie over Olivia's Maastricht in Maastricht

Olivia's Maastricht is een gezellige lunchroom gelegen op de Markt in Maastricht. Ze bieden heerlijke bagels, sapjes en pancakes aan, zowel normale als vegan opties. Daarnaast hebben ze ook een proteïne menu zonder toegevoegde suikers maar met extra eiwitten, wat perfect is voor zowel sporters als niet-sporters. Je kunt nu ook bij hen bestellen via thuisbezorgd. Helaas nemen ze geen reserveringen aan vanwege het beperkte aantal zitplaatsen, maar je kunt gewoon binnenlopen voor een tafeltje. Als het druk is, kun je buiten wachten en het personeel zal je laten weten wanneer er een tafel beschikbaar is. Als het te lang duurt, kun je ook bestellen om mee te nemen.

Wil je weten wat Olivia's Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olivia's Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olivia's Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olivia's Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Olivia's Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olivia’s Maastricht

Bezoekers bekeken ook