Preps

Preps is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Mariastraat 6A in Maastricht.

Meer informatie over Preps in Maastricht

Preps Maastricht is een gezellige en gezonde plek waar je kunt genieten van heerlijk eten. Ze bieden verse producten en gezonde ingrediënten aan. Het menu bestaat uit gezonde en veganistische gerechten, evenals een selectie van heerlijke gebakjes. Het team van Preps bestaat uit jonge ondernemers die constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om de Preps-ervaring te verbeteren. Ze streven naar persoonlijke service, een ontspannen sfeer en een gezonde culinaire ervaring. Naast het maken van lekker eten, werkt Preps samen met lokale leveranciers die dezelfde passie voor eten delen. Je kunt Preps volgen op social media en een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen. De openingstijden zijn van 09:00 tot 17:00 uur, behalve op maandag en dinsdag wanneer ze gesloten zijn. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Preps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Preps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Preps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Preps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Preps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Preps

Bezoekers bekeken ook