Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg

Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg is een Parochie gelegen aan Roserije 325 in Maastricht.

Meer informatie over Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg in Maastricht

De parochie HH. Monulfus & Gondulfus in De Heeg, Maastricht, is opgericht in 1976. De bouw van een kerkgebouw begon in 1977 en werd op 3 mei 1981 geconsacreerd. De parochie heeft verschillende pastoors gehad, waaronder Mgr. Wiertz, Mgr. Spee, en Mgr. De Jong, die ook hulpbisschop is van het Bisdom Roermond. De parochie vormt nu een cluster met andere parochies in de omgeving. Daarnaast roept de parochie op tot het doen van (kerk)bijdrages om de parochie te ondersteunen.

Wil je weten wat Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parochie HH.Monulfus & Gondulfus De Heeg

Bezoekers bekeken ook