parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck

parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck is een Parochie gelegen aan Heugemer Pastoorstraat 15 in Maastricht.

Meer informatie over parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck in Maastricht

Deze tekst is een welkomstboodschap van de parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck. De website is bedoeld voor zowel nieuwe inwoners als langdurige inwoners van de parochie. Verder bevat de tekst informatie over het kerkloket, waar misintenties kunnen worden opgegeven en waar contactgegevens van de parochie te vinden zijn. Ook zijn er gebeden te vinden, zoals het gebed 'In Gods Naam mensen liefhebben' en het coronagebed. Daarnaast wordt vermeld dat er op zondag en doordeweeks eucharistievieringen op televisie en radio worden uitgezonden. Ten slotte bevat de tekst ook contactgegevens van de priesters en informatie over de bankrekening van de parochie.

Wil je weten wat parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar parochie van de Heilige Michaël - Heugem Randwyck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. parochie van de Heilige Michaël – Heugem Randwyck

Bezoekers bekeken ook