Patisserie Royale BV

Patisserie Royale BV is een Patisserie gelegen aan Wycker Brugstraat 13 in Maastricht.

Meer informatie over Patisserie Royale BV in Maastricht

Patisserie Royale is een patisserie gevestigd in het hart van Maastricht sinds 1929. Ze bieden een breed en vers assortiment aan, waaronder traditionele taarten, vlaaien, zoetigheden en hartige producten. Daarnaast hebben ze ook een webshop waar je online kunt bestellen. Het adres van Patisserie Royale is Wycker Brugstraat 13 in Maastricht. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@patisserieroyale.nl of telefonisch via 043-3215026. Ze zijn ook actief op social media.

Wil je weten wat Patisserie Royale BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patisserie Royale BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patisserie Royale BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patisserie Royale BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Patisserie Royale BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patisserie Royale BV

Bezoekers bekeken ook