Smores

Smores is een Patisserie gelegen aan Stationsstraat 56A in Maastricht.

Meer informatie over Smores in Maastricht

Smores Chocolaterie & Patisserie is een bekende winkel in Meerssen en Maastricht waar je terecht kunt voor Frans gebak, macarons, chocolade, bonbons, ijs en meer. Het is een uniek concept dat wordt gerund door Sébastien Trudelle uit Frankrijk en Jennifer Heijnen uit Nederland. Beide chocoladekunstenaars hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Dutch Pastry Award. In 2019 ontving Sébastien de prestigieuze titel "Meilleur Ouvrier de France". De winkels hebben aangepaste openingstijden, waarbij ze op maandag en dinsdag gesloten zijn. Bestellen kan ook online via de webshop van Smores.

Wil je weten wat Smores verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smores of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smores? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smores het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Smores reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smores

Bezoekers bekeken ook