Presence Translate & Interact B.V.

Presence Translate & Interact B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Turennestraat 33 in Maastricht.

Meer informatie over Presence Translate & Interact B.V. in Maastricht

Presence is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in live, virtuele en hybride communicatie. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals meertalige meetings met tolken en audiovisuele ondersteuning. Daarnaast organiseren ze ook bedrijfsevenementen, zowel live, hybride als online. Ze bieden vertalingen en copywriting services aan voor interne en externe communicatie. Ook kunnen ze Europese Ondernemingsraden organiseren en training en advies geven op het gebied van communicatie en taal. Presence heeft een wereldwijd netwerk van meer dan 3000 freelancers en is gespecialiseerd in meer dan 70 talen. Ze passen hun expertise en werkwijze aan op het project en vakgebied van de klant en bieden één aanspreekpunt voor al hun diensten.

Wil je weten wat Presence Translate & Interact B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Presence Translate & Interact B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Presence Translate & Interact B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Presence Translate & Interact B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Presence Translate & Interact B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Presence Translate & Interact B.V.

Bezoekers bekeken ook