protestantse gemeente Maas-Heuvelland

protestantse gemeente Maas-Heuvelland is een Protestantse kerk gelegen aan Achter de Comedie 14C in Maastricht.

Meer informatie over protestantse gemeente Maas-Heuvelland in Maastricht

In het onderstaande tekstfragment worden verschillende evenementen en diensten genoemd. Op 28 september 2023 vinden de Hoeskamer va Gullepe en Huiskamer van Valkenburg plaats, beide om 14:00 uur. Op 1 oktober 2023 zijn er verschillende diensten gepland, waaronder Dienst Gulpen, Dienst Maastricht (schrift & tafel) en Dienst Valkenburg, allemaal om 10:00 uur. Op 2 oktober 2023 is er een Krantenleesgroep om 10:30 uur. Verder worden er geen specifieke kalenderdata vermeld. Ook wordt er gesproken over de Agenda 2023 en de Actie Kerkbalans 2023.

Wil je weten wat protestantse gemeente Maas-Heuvelland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van protestantse gemeente Maas-Heuvelland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij protestantse gemeente Maas-Heuvelland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je protestantse gemeente Maas-Heuvelland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar protestantse gemeente Maas-Heuvelland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. protestantse gemeente Maas-Heuvelland

Bezoekers bekeken ook