Redeemer International Church Maastricht

Redeemer International Church Maastricht is een Kerk gelegen aan Lage Frontweg 2c in Maastricht.

Meer informatie over Redeemer International Church Maastricht in Maastricht

Redeemer International Church Maastricht is een jonge, levendige en groeiende internationale Engels sprekende kerkgemeenschap in het centrum van Maastricht. Ze bieden verschillende bijeenkomsten en evenementen aan voor verschillende leeftijdsgroepen, zoals kinderen, tieners en studenten. Redeemer wil dat iedereen zich thuis voelt in Gods familie, ongeacht leeftijd, cultuur of achtergrond. Ze hebben ook een aantal kernwaarden en missies waar ze naar streven. Redeemer moedigt mensen aan om Jezus te volgen, te groeien in geloof, deel te nemen aan dienstteams en lid te worden van levensgroepen. Ze hebben ook een maandelijkse nieuwsbrief en bieden twee locaties aan voor hun zondagsdiensten en doordeweekse activiteiten. Redeemer is onderdeel van New Ground, een internationale familie van kerken.

Wil je weten wat Redeemer International Church Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Redeemer International Church Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Redeemer International Church Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Redeemer International Church Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Redeemer International Church Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Redeemer International Church Maastricht

Bezoekers bekeken ook