Stichting Gemeente van Christus te Maastricht

Stichting Gemeente van Christus te Maastricht is een Kerk gelegen aan Didohof 49-B in Maastricht.

Meer informatie over Stichting Gemeente van Christus te Maastricht in Maastricht

De gemeente van Christus in Maastricht is een groep christenen die regelmatig samenkomen om God te aanbidden en hun leven met elkaar te delen. De groep bestaat uit zowel jonge gezinnen als mensen met meer levenservaring en verschillende nationaliteiten en talen. Ze willen een dynamisch gezinsleven creëren waarin samen gezongen wordt en ontdekt wordt hoe God iedereen kan gebruiken. De gemeente biedt verschillende activiteiten aan, zoals een spreekuur waar mensen vragen kunnen stellen over God en de Bijbel, een kennismaking met de Bijbel in de vorm van drie korte lessen, een zomerkamp in de Ardennen, ontmoetingen met Jezus om te bespreken wat er werkelijk in de teksten over Jezus te vinden is, gezamenlijke maaltijden en jeugdweekenden en -activiteiten. Daarnaast bieden ze ook bijbelstudies en lesmateriaal aan en preken die gedownload kunnen worden. De gemeente hecht waarde aan het niet uitdoven van de Geest, het niet verachten van profetieën en het toetsen van alles en het behouden van het goede.

Wil je weten wat Stichting Gemeente van Christus te Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Gemeente van Christus te Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Gemeente van Christus te Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Gemeente van Christus te Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Stichting Gemeente van Christus te Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Gemeente van Christus te Maastricht

Bezoekers bekeken ook