Sales & Office Professionals

Sales & Office Professionals is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Wim Duisenbergplantsoen 31 in Maastricht.

Meer informatie over Sales & Office Professionals in Maastricht

SOS Sales & Office Professionals is een bemiddelingsbureau voor administratieve, secretariële en commerciële banen. Ze helpen zowel starters als ervaren professionals met het vinden van een passende vacature of opdracht binnen hun uitgebreide netwerk van werkgevers. Daarnaast begrijpt SOS Sales & Office Professionals als geen ander het belang van goed personeel in sales en backoffice voor een succesvolle organisatie. Ze hebben jarenlange ervaring in het werven en selecteren van professionals in administratie, office management en sales. Ze bieden verschillende personeelsoplossingen aan, afhankelijk van de situatie en wensen van de opdrachtgevers. Voor ondernemers die nog geen eigen personeel nodig hebben, verzorgen ze flexibele administratieve, secretariële en sales support. Ook hebben ze een bestand van professionals beschikbaar, waaronder zeer ervaren executive assistants. Daarnaast hebben ze positieve referenties ontvangen van andere bedrijven.

Wil je weten wat Sales & Office Professionals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sales & Office Professionals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sales & Office Professionals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sales & Office Professionals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sales & Office Professionals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sales & Office Professionals

Bezoekers bekeken ook