Shooble

Shooble is een Softwarebedrijf gelegen aan Avenue Ceramique 221 in Maastricht.

Meer informatie over Shooble in Maastricht

Shiftmanager is een applicatie waarmee je je personeelsplanning efficiënter en gemakkelijker kunt maken. Met Shiftmanager krijg je grip op je personeelsplanning vanuit één systeem, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende software. Je kunt planningen tot wel 5 keer sneller verwerken en beter samenwerken met je personeel door hen meer controle te geven over hun werkschema's en direct met hen te communiceren. Daarnaast kun je Shiftmanager koppelen met je boekhouding, salarisadministratie en kassasystemen om dubbel werk te voorkomen en optimaal gebruik te maken van automatisering. Shiftmanager biedt ook slimme functies, zoals een open API, facturatie en urenregistratie. Klanten zijn tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Shiftmanager. Als je geïnteresseerd bent, kun je een online demo aanvragen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Wil je weten wat Shooble verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shooble of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shooble? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shooble het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Shooble reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shooble

Bezoekers bekeken ook