Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F.

Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F. is een Tandartspraktijk gelegen aan Stationsstraat 46 in Maastricht.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F. in Maastricht

Tandartsenpraktijk O.T. Menger is een vertrouwde naam in de Percee en tandarts Menger staat bekend om zijn efficiënte werkwijze waarbij de patiënt centraal staat. Hij voert alle behandelingen zelf uit, waardoor uw gebit altijd in vertrouwde handen is. Tandarts Menger neemt ruimschoots de tijd voor iedere behandeling en zorgt ervoor dat uw verblijf in de stoel zo aangenaam mogelijk is. Dankzij een uitgekiende planning hoeft u niet lang te wachten en behandelingen zijn alleen op afspraak. De praktijk is gevestigd in een stuk van de Wyckerbrugstraat en de Stationsstraat in Maastricht, dat vroeger "de Percee" werd genoemd. In de jaren 50 van de 19e eeuw is de Percee daadwerkelijk doorgebroken om de toegangsweg van het station naar de Sint Servaesbrug te verbreden en beter toegankelijk te maken. Helaas raakt de naam "de Percee" steeds meer in de vergetelheid.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk O.T. Menger V.O.F.

Bezoekers bekeken ook