Matthijs Metsers Tandarts

Matthijs Metsers Tandarts is een Tandartspraktijk gelegen aan Tongerseweg 402 in Maastricht.

Meer informatie over Matthijs Metsers Tandarts in Maastricht

Bij Tandarts Matthijs Metsers in Maastricht kunt u terecht voor persoonlijke zorg voor u en uw gebit. Ze bevinden zich aan de Tongerseweg 402 in Wolder en u kunt een afspraak maken om langs te komen. In geval van spoed, zoals ongevallen, nabloedingen of acute pijnklachten, kunt u bellen naar het centrale nummer 046 30 30 360. Op maandag tot en met donderdag kunt u bellen tussen 8.30 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur om een afspraak te maken op het nummer 043 852 3140. Op vrijdag zijn ze bereikbaar van 8.30 tot 12.00 uur. Daarnaast nemen ze nog nieuwe patiënten aan. Tandarts Matthijs Metsers heeft een gemiddeld cijfer van 9.8 en is 7 keer gewaardeerd.

Wil je weten wat Matthijs Metsers Tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Matthijs Metsers Tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Matthijs Metsers Tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Matthijs Metsers Tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Matthijs Metsers Tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Matthijs Metsers Tandarts

Bezoekers bekeken ook