JTV Zuid-Limburg

JTV Zuid-Limburg is een Tandartspraktijk gelegen aan Maasboulevard 18F in Maastricht.

Meer informatie over JTV Zuid-Limburg in Maastricht

JTV Zuid-Limburg is een organisatie die zich richt op de mondzorg van kinderen en jongeren in de regio Zuid-Limburg. Ze streven ernaar om elk kind goede tandverzorging te bieden, zelfs als ze niet naar de tandarts kunnen gaan. De organisatie werkt samen met basisscholen en heeft een mondzorgbus met de nieuwste apparatuur die naar de scholen gaat, zodat de leerlingen zo min mogelijk lessen hoeven te missen. De mondzorgbus controleert het gebit van de kinderen twee keer per jaar en biedt preventieve zorg zoals controles, het verwijderen van tandsteen en het geven van poetsinstructies. De service is kosteloos en de kosten worden volledig vergoed door de basisverzekering. Ouders kunnen hun kind aanmelden via een online formulier. Verder biedt de website informatie over tanden en beugels, en zijn er links naar andere organisaties die zich inzetten voor mondgezondheid. De contactinformatie van JTV Zuid-Limburg is ook beschikbaar.

Wil je weten wat JTV Zuid-Limburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JTV Zuid-Limburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JTV Zuid-Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JTV Zuid-Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar JTV Zuid-Limburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JTV Zuid-Limburg

Bezoekers bekeken ook