Van Hoften Tandprothetiek

Van Hoften Tandprothetiek is een Tandartspraktijk gelegen aan Herculeshof 15A in Maastricht.

Meer informatie over Van Hoften Tandprothetiek in Maastricht

Van Hoften Tandprothetiek is een praktijk waar de behandelaar ook de protheses vervaardigt. De praktijk biedt moderne technieken en goede zorg. Naast tandprothetische behandelingen en technische handelingen, zoals reparaties en rebasing, kunnen er ook implantaten geplaatst worden. Een klikgebit is een oplossing wanneer een normaal kunstgebit niet goed blijft zitten. Het gebit kan worden hersteld door middel van rebasing. De praktijk biedt ook een unieke digitale prothese aan. Verder kunnen klanten zich inschrijven als nieuwe klant en zijn er vergoedingen mogelijk. De praktijk heeft locaties in Gulpen en Maastricht. Er is ook nieuws te vinden op de website, zoals het verband tussen mondwater en bloeddruk, de invloed van zacht voedsel op het gebit en de verhoogde kans op mondkanker door e-sigaretten. Daarnaast zijn er directe antwoorden op vragen te vinden, zoals bedrijfsgegevens, openingstijden en locaties.

Wil je weten wat Van Hoften Tandprothetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Hoften Tandprothetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Hoften Tandprothetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Hoften Tandprothetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Van Hoften Tandprothetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Hoften Tandprothetiek

Bezoekers bekeken ook