Van Lier Store Maastricht

Van Lier Store Maastricht is een Schoenenwinkel gelegen aan Maastrichter Brugstraat 18 in Maastricht.

Meer informatie over Van Lier Store Maastricht in Maastricht

In het centrum van Maastricht bevindt zich de VanLier Factory Outlet conceptstore. De winkel is gevestigd in een oud pand uit 1734 en is een samenwerking met Chaussures Mondiales. De originele muren en balken zijn behouden gebleven en er zijn plannen om het pand verder te restaureren. De marmeren vloer heeft dezelfde kleur als Limburgse mergel. Achterin de winkel is een loungegedeelte met leren club fauteuils waar klanten rustig schoenen kunnen passen. De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter en biedt de volledige VanLier collectie aan. De openingstijden zijn maandag van 13.00-18.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-18.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Wil je weten wat Van Lier Store Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Lier Store Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Lier Store Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Lier Store Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Van Lier Store Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Lier Store Maastricht

Bezoekers bekeken ook