YourNails & Beauty Maastricht

YourNails & Beauty Maastricht is een Nagelstudio gelegen aan Hoenderstraat 28 in Maastricht.

Meer informatie over YourNails & Beauty Maastricht in Maastricht

Dit artikel geeft informatie over de diensten die worden aangeboden door een bedrijf met 4 vestigingen in Limburg. Ze bieden kunstnagels aan, evenals manicures en pedicures met gellak. Daarnaast bieden ze behandelingen aan voor wenkbrauwen en wimpers, waaronder brow shaping, henna brows en lashlifting. Ook bieden ze de Plasmalift aan, een niet-chirurgische behandeling voor correcties zoals het liften van de oogleden en het verminderen van rimpels. De prijzen voor de verschillende behandelingen variëren.

Wil je weten wat YourNails & Beauty Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YourNails & Beauty Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YourNails & Beauty Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YourNails & Beauty Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar YourNails & Beauty Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YourNails & Beauty Maastricht

Bezoekers bekeken ook