‘t Kläöske

‘t Kläöske is een Frans restaurant gelegen aan Plankstraat 20 in Maastricht.

Meer informatie over ‘t Kläöske in Maastricht

Het Franse bistro 't Kläöske in hartje Maastricht is op zoek naar medewerkers in de keuken en bediening. Ze serveren traditionele Franse gerechten, heerlijke borrels en de lekkerste wijnen. Naast het vaste menu bieden ze ook wisselende specialiteiten van de chef. Op donderdag is er een Gin and Tonic actie voor €5,50 en op zondag kost een oester slechts €1,-. Het restaurant werkt met lokale leveranciers om dagelijks verse en hoogwaardige producten te kunnen serveren. 't Kläöske is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 00:00 uur.

Wil je weten wat ‘t Kläöske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ‘t Kläöske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ‘t Kläöske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ‘t Kläöske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar ‘t Kläöske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ‘t Kläöske

Bezoekers bekeken ook