Bouchon D'en Face

Bouchon D'en Face is een Frans restaurant gelegen aan Wycker Brugstraat 54 in Maastricht.

Meer informatie over Bouchon D'en Face in Maastricht

BOUCHON d'en Face is een restaurant in Maastricht dat de typische bistro-stijl uit Lyon naar Nederland brengt. Ze hebben een menukaart vol klassieke Franse gerechten, zoals escargots, bouillabaisse en confit de canard. Het restaurant heeft een tijdloze en sfeervolle inrichting en biedt een betaalbare en toegankelijke Franse culinaire ervaring. In juli zijn ze uitgeroepen tot het fijnste Franse restaurant van Nederland in de categorie publieksprijs. Het restaurant is elke dag geopend van 17:30 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Bouchon D'en Face verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouchon D'en Face of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouchon D'en Face? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouchon D'en Face het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bouchon D'en Face reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouchon D’en Face

Bezoekers bekeken ook