Petit Bonheur

Petit Bonheur is een Frans restaurant gelegen aan Achter de Molens 2 in Maastricht.

Meer informatie over Petit Bonheur in Maastricht

Het restaurant Petit Bonheur is gelegen in het oude Jekerkwartier van Maastricht. De binnenplaats van de 17e-eeuwse stadsboerderij heeft een overkapping die bij mooi weer open kan en is voorzien van verwarming, waardoor het mogelijk is om hier het hele jaar door culinair te genieten. De menukaart biedt een ruime keuze en wisselt door het jaar, met ook opties voor vegetarische en veganistische gasten. Het restaurant heeft een aparte eetzaal waar gezelschappen tot ongeveer 35 personen apart kunnen dineren. Daarnaast biedt Petit Bonheur ook lunch en high-tea op maat voor groepen vanaf 20 personen. Het Jekerkwartier staat bekend om zijn gezellige terrassen, middeleeuwse vestingwerken en prachtige monumentale panden, waardoor het een heerlijke wijk is om te bezoeken. Het restaurant is te bereiken via Achter de Molens 2 in Maastricht en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je weten wat Petit Bonheur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petit Bonheur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petit Bonheur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petit Bonheur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Petit Bonheur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petit Bonheur

Bezoekers bekeken ook