Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht

Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht is een Fitnessprogramma gelegen aan Heerderweg 144 in Maastricht.

Meer informatie over Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht in Maastricht

Bij afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht kunt u in een ontspannen sfeer sporten onder deskundige begeleiding. De studio maakt gebruik van de TFM-methode, waarbij specifieke oefeningen worden gedaan in transparante verwarmde cabines om vetophoping op bepaalde plaatsen te verminderen. Daarnaast worden ozonbaden aangeboden, waarbij u 23 minuten kunt ontspannen en uw huid, spieren en gewrichten worden verwend. Het ozon stimuleert de stofwisseling en bloedsomloop, wat resulteert in minder klachten, minder cellulitis en een strakkere huid. Ook worden er outdoor workouts aangeboden, waarbij rekening wordt gehouden met uw doelen, conditie en eventuele klachten. Daarnaast biedt de studio voedingsadvies en InBody analyses aan, om uw gezondheidstoestand en doelen te bepalen. Het afslankprogramma PS. food & lifestyle is ontwikkeld door diëtisten en richt zich op het behalen en behouden van uw streefgewicht. Tot slot wordt de BetterBelly methode aangeboden, waarbij u 30 minuten traint met de Better Belly band om uw middel, wat de doorbloeding verbetert en afvalstoffen afvoert.

Wil je weten wat Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht

Bezoekers bekeken ook