Tapijn parkrun Maastricht

Tapijn parkrun Maastricht is een Fitnessprogramma gelegen aan Tapijnkazerne 20 in Maastricht.

Meer informatie over Tapijn parkrun Maastricht in Maastricht

Tapijn parkrun is een wekelijks 5 km evenement in Maastricht, georganiseerd door en voor de lokale gemeenschap. Iedereen is welkom om deel te nemen, ongeacht hun snelheid. Het evenement vindt elke zaterdagochtend om 9:00 uur plaats bij Brasserie Tapijn. Deelname is gratis, maar registratie vooraf is vereist en deelnemers moeten hun scanbare barcode meenemen. Het evenement wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers, dus als je wilt helpen, kun je contact opnemen via tapijn@parkrun.com. Na afloop is er de mogelijkheid om samen koffie te drinken bij Cafe de Tribunal.

Wil je weten wat Tapijn parkrun Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tapijn parkrun Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tapijn parkrun Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapijn parkrun Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tapijn parkrun Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tapijn parkrun Maastricht

Bezoekers bekeken ook