Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht

Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht is een Fitnessprogramma gelegen aan CG, Alexander Battalaan 90 in Maastricht.

Meer informatie over Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht in Maastricht

EMS Bodytec is een nieuwe innovatie voor figuurcorrectie, spieropbouw en lichamelijke klachten in Stein en Maastricht. Het voordeel van EMS training is dat je in slechts 20 minuten 2 tot 3 uur training kunt doen, waardoor het ideaal is voor mensen die weinig tijd hebben om meerdere keren per week te trainen maar wel fit en in vorm willen blijven. Bij Fit4anyone word je persoonlijk begeleid door een EMS personal trainer om een optimaal resultaat te garanderen. De tarieven beginnen bij €15,00 per week en de studio maakt gebruik van het revolutionaire "Miha Bodytec" trainingssysteem met elektrische stimulatie van spiergroepen.

Wil je weten wat Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit4anyone EMS Bodytec Studio Maastricht

Bezoekers bekeken ook