Aon de Stasie

Aon de Stasie is een Fietsenwinkel gelegen aan Stationsplein in Maastricht.

Meer informatie over Aon de Stasie in Maastricht

Aon de Stasie is een fietswinkel gelegen in Maastricht, opgericht in 1983 door Harry Jansen. Het team van Aon de Stasie is al jaren hetzelfde en bouwt een vertrouwde band op met de klanten. Ze bieden een breed assortiment fietsen, e-bikes, kinderfietsen en accessoires aan. Op dit moment hebben ze een jubileumactie waarbij klanten 1 jaar gratis verzekering en €150 aan accessoires krijgen bij aankoop van een e-bike. Daarnaast bieden ze ook 15% jubileumkorting op bijna de hele voorraad fietsen en e-bikes. Het is mogelijk om fietsen te huren en persoonlijk advies te krijgen. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Aon de Stasie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aon de Stasie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aon de Stasie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aon de Stasie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Aon de Stasie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aon de Stasie

Bezoekers bekeken ook