Alley Cat Bikes & Coffee

Alley Cat Bikes & Coffee is een Fietsenwinkel gelegen aan Hoenderstraat 15-17 in Maastricht.

Meer informatie over Alley Cat Bikes & Coffee in Maastricht

In het hart van Maastricht bevindt zich een plek waar fietsers en koffieliefhebbers samenkomen. Het is een gemeenschap die gelooft in het ten volle genieten van het leven. Ze bieden een unieke en inclusieve omgeving waar mensen van alle achtergronden hun ervaringen kunnen delen, hun passies kunnen voeden en kunnen genieten van de simpele geneugten van het leven. Of je nu een ervaren fietser bent of een koffiekenner, je voelt je hier meteen thuis. Ze bevinden zich in de Hoenderstraat, dichtbij het marktplein en hebben ook een grote ondergrondse parkeergelegenheid in de buurt. Ze bieden duurzame koffie aan die afkomstig is van kleine, eerlijke en biologische boerderijen. Door hen te steunen, draag je bij aan een positieve impact op de wereld.

Wil je weten wat Alley Cat Bikes & Coffee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alley Cat Bikes & Coffee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alley Cat Bikes & Coffee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alley Cat Bikes & Coffee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Alley Cat Bikes & Coffee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alley Cat Bikes & Coffee

Bezoekers bekeken ook