Fietsenmaker Leo

Fietsenmaker Leo is een Fietsenwinkel gelegen aan Generaal Hodgesstraat 44 in Maastricht.

Meer informatie over Fietsenmaker Leo in Maastricht

Bij FietsenmakerLeo kun je terecht voor de aanschaf van gebruikte fietsen van goede kwaliteit. Ze knappen deze fietsen op en bieden ze aan tegen een leuke prijs. Daarnaast kun je bij FietsenmakerLeo terecht voor alle reparaties aan je fiets. Vaak is je fiets dezelfde dag nog klaar en kun je op kleine reparaties wachten. Ook bieden ze de service om oude fietsen kosteloos op te halen en te recyclen of naar de sloop te brengen. Het adres van FietsenmakerLeo is Generaal Hodgesstraat 44 in Maastricht en je kunt een afspraak maken via telefoonnummer 06-57354585 of per e-mail fietsenmakerleo@outlook.com. Daarnaast vermeldt de tekst een aantal prijzen voor veelvoorkomende fietsreparaties, maar deze kunnen variëren afhankelijk van de fiets. FietsenmakerLeo kan bijna alles aan je fiets repareren en biedt ook controle en advies.

Wil je weten wat Fietsenmaker Leo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsenmaker Leo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsenmaker Leo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsenmaker Leo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fietsenmaker Leo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsenmaker Leo

Bezoekers bekeken ook