Cycling Evers

Cycling Evers is een Fietsenwinkel gelegen aan Burgemeester Cortenstraat 17 in Maastricht.

Meer informatie over Cycling Evers in Maastricht

Cycling Evers is een gespecialiseerde fietsenwinkel die zich richt op sportief en recreatief fietsen. Ze hebben recentelijk hun focus nog meer aangescherpt en specialiseren zich nu in Gravel-Racen, waarbij de helft van het parcours uit onverharde ondergrond bestaat. Bij Cycling Evers hanteren ze kernwaarden zoals expertise, toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel om ervoor te zorgen dat klanten optimaal kunnen genieten van hun fietservaring. Ze verkopen niet alleen fietsen, maar bieden ook een totaalpakket aan, inclusief bikefitting en een testrit om klanten de beste fietservaring te geven. Daarnaast bieden ze ook een haal- en brengservice aan en kunnen ze helpen bij het verzekeren van de fiets. Bij de aanschaf van een (e)travelfiets begeleiden ze klanten stap voor stap, en ze zijn selectief in het kiezen van accessoires en letten op de belasting van de natuur. Riese & Müller is het paradepaardje van Cycling Evers, met goed doordachte kwaliteitsfietsen. De winkel heeft specifieke openingstijden en biedt ook een vroege vogels service. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste fietstrends.

Wil je weten wat Cycling Evers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cycling Evers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cycling Evers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cycling Evers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Cycling Evers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cycling Evers

Bezoekers bekeken ook