Courtens Bike Sports

Courtens Bike Sports is een Fietsenwinkel gelegen aan Calvariestraat 16 in Maastricht.

Meer informatie over Courtens Bike Sports in Maastricht

Courtens Bikesports is een fietsenwinkel die al sinds 1938 bekend staat om zijn service, kwaliteit en vakmanschap. In hun moderne showroom bieden ze een uitgebreid assortiment fietsen, fietskleding en accessoires aan voor zowel sportieve als recreatieve fietsers. Ze zijn ook gecertificeerd door Bovag, wat garant staat voor vakmanschap en service op het hoogste niveau. Daarnaast bieden ze verhuur van fietsen aan, ideaal om Maastricht en de omliggende gebieden te verkennen. Het aanschaffen van een E-bike kan soms lastig zijn vanwege de vele verschillende modellen, maar het enthousiaste team van Courtens Bike sports helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Ook voor reparaties bent u bij hen aan het juiste adres. Ze zijn ook officieel dealer van Peugeot bromfietsen, Sachs, Raleigh fietsen en Sparta Motoren. Het bedrijf is doorgegeven aan de volgende generatie, met Math Courtens, George Courtens en Ger Courtens die allemaal een rol hebben gespeeld in het bedrijf. Courtens Bike sports heeft ook deelgenomen aan een straatrace in Blauwdorp.

Wil je weten wat Courtens Bike Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Courtens Bike Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Courtens Bike Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Courtens Bike Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Courtens Bike Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Courtens Bike Sports

Bezoekers bekeken ook