StudentBikeMaastricht

StudentBikeMaastricht is een Fietsenwinkel gelegen aan Hoogbrugstraat 60A in Maastricht.

Meer informatie over StudentBikeMaastricht in Maastricht

Dit artikel beschrijft de diensten die worden aangeboden door Student Bike Maastricht, een winkel die kwalitatieve tweedehands fietsen verkoopt en snelle reparaties aanbiedt. Ze hebben een breed assortiment aan fietsen, variërend in prijs van €100,- tot €500,-. Fietsen vanaf €150,- worden geleverd met een standaard garantie van 3 maanden. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om je oude (kapotte) fiets te verkopen of in te ruilen voor een andere fiets met korting. Reparaties aan fietsen worden snel en met hoge kwaliteit uitgevoerd, vaak binnen 2 uur. De winkel heeft ook handige tips om problemen met fietsen te voorkomen. Het adres van de winkel is Hoogbrugstraat 60A, 6221CS Maastricht en de openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat StudentBikeMaastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StudentBikeMaastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StudentBikeMaastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StudentBikeMaastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar StudentBikeMaastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StudentBikeMaastricht

Bezoekers bekeken ook