Fietsspecialist Walstock

Fietsspecialist Walstock is een Fietsenwinkel gelegen aan Ruttensingel 160 A in Maastricht.

Meer informatie over Fietsspecialist Walstock in Maastricht

Fietsspecialist Walstock is een fietswinkel die al sinds 1983 bestaat. Ze helpen klanten bij het kiezen, adviseren en repareren van fietsen. Ze zijn dealer van merken zoals Trek, Bianchi, Cube, Gazelle en Alpina. Daarnaast is Walstock erkend als Shimano Service Center, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden ook fietsverhuur aan en rekenen €4,95 verzendkosten per bestelling. De openingstijden, klantenservice en contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fietsspecialist Walstock verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsspecialist Walstock of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsspecialist Walstock? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsspecialist Walstock het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fietsspecialist Walstock reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsspecialist Walstock

Bezoekers bekeken ook