Vive Le Velo

Vive Le Velo is een Fietsenwinkel gelegen aan Capucijnenstraat 21 B-04 in Maastricht.

Meer informatie over Vive Le Velo in Maastricht

Vive Le Velo is een unieke werkplaats waar klassieke retro racefietsen een tweede leven krijgen. Bij Vive Le Velo bieden we persoonlijke, kwalitatieve service tegen concurrerende prijzen. De fietsen worden gerestaureerd en gebouwd met de grootste zorg in nauw overleg met de klant. Kom langs in onze winkel om te zien wat we op voorraad hebben en geniet misschien van een kopje koffie/lunch in De Brandweer kantine (naast de deur). U kunt ook bij ons terecht voor professionele reparaties en algemeen onderhoud voor racefietsen en uw op maat gemaakte fiets. Maak gewoon een afspraak. We repareren geen stadsfietsen, moderne mountainbikes of e-bikes. We verhuren geen fietsen en verkopen ook geen mountainbikes of moderne stadsfietsen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of e-mail. We kijken ernaar uit om u binnenkort te zien! VLV-team.

Wil je weten wat Vive Le Velo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vive Le Velo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vive Le Velo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vive Le Velo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Vive Le Velo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vive Le Velo

Bezoekers bekeken ook