Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren

Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren is een Autorijschool gelegen aan Slagmolen 4a01 in Maastricht.

Meer informatie over Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren in Maastricht

Pascal van Dooren is een rijschool in Maastricht die gespecialiseerd is in het geven van autorijlessen en motorrijlessen. Met 19 jaar ervaring weet Pascal precies wat het CBR van je verwacht tijdens het examen, maar hij vindt het vooral belangrijk dat je zelfstandig, zelfverzekerd en veilig de weg op gaat. Bij de rijschool kun je flexibele lestijden verwachten, zodat je de lessen kunt plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast kun je een gratis proefles krijgen wanneer je besluit om verder te gaan met pakket 2 of pakket 3, of met het motor startpakket. Als je eerst een proefles wilt volgen voordat je een pakket aanschaft, is dat ook mogelijk. Neem vandaag nog contact op met Pascal van Dooren en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt hem bereiken via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto- en Motorrijschool Pascal van Dooren

Bezoekers bekeken ook