Rijschool Nick van Oerle

Rijschool Nick van Oerle is een Autorijschool gelegen aan Oranjeplein 43A in Maastricht.

Meer informatie over Rijschool Nick van Oerle in Maastricht

In deze tekst worden de verschillende diensten en tarieven van Rijschool Nick van Oerle in Maastricht beschreven. Voor het behalen van het autorijbewijs starten de pakketten vanaf €175, met lessen vanaf €37,50 per les. Het brommerrijbewijs kan behaald worden vanaf 15,5 jaar, met lessen vanaf €29,50 per les. Het motorrijbewijs kan behaald worden vanaf €382,50, inclusief een gratis proefles. Voor het aanhanger rijbewijs kan een proefles en kennismakingsgesprek worden genomen voor €95. Rijschool Nick van Oerle wordt beschreven als de leukste rijschool van Maastricht en omstreken, met een gevarieerd team van instructeurs en instructrices. Ze bieden rijlessen op maat en hebben verschillende pakketten beschikbaar, zoals een starterspakket van 5 lessen voor €162,50, een theoriepakket van 3 lessen voor €185,50, en totaalpakketten met 30-40-50 lessen vanaf €1.600,50. Het team van Rijschool Nick van Oerle bestaat uit Nick van Oerle, Bianca Hanssen en Ton Tummers. Op de website van de rijschool is meer informatie te vinden en is het mogelijk om contact op te nemen.

Wil je weten wat Rijschool Nick van Oerle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Nick van Oerle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Nick van Oerle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Nick van Oerle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Rijschool Nick van Oerle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Nick van Oerle

Bezoekers bekeken ook